οθόνη led εσωτερικού χώρου

Μια οθόνη led εσωτερικού χώρου είναι κάτι παραπάνω από μια διακόσμηση για τον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι ένα μέσο επικοινωνίας, ένας τρόπος να μιλήσετε στους πελάτες χωρίς να χρειαστεί να πείτε τίποτα.

Οι οθόνες όμως εσωτερικών χώρων έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες τις οποίες όλοι οι επαγγελματίες θα πρέπει να γνωρίζουν πριν καταλήξουν στην απόφαση ποια να αγοράσουν. Στη Skyled γνωρίζουμε καλά πώς θα πρέπει να είναι μια οθόνη για το γραφείο ή το κατάστημα σας και ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να διαθέτει, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι η led οθονη που θα επιλέξετε θα είναι η ιδανική επιλογή για το χώρο σας.

Πριν λοιπόν προβείτε σε αγορά, σας παρουσιάζουμε τέσσερις ερωτήσεις προς απάντηση, οι οποίες θα σας διευκολύνουν στην τελική σας επιλογή.

Ποιες είναι οι σωστές διαστάσεις μιας LED οθόνης?

Όπως αναφέραμε και στο άρθρο μας για τα led walls, οι διαστάσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή μιας led οθόνης. Πολλοί θεωρούν ότι μια οθόνη δύσκολα χωράει σε έναν επαγγελματικό χώρο χωρίς να χαλάει την αισθητική του. Ειδικότερα για χώρους που έχουν πολύ προσεγμένο design μια οθόνη ίσως να θεωρείται απαγορευτική. Πρέπει επομένως η οθόνη που θα επιλέξετε να έχει τις κατάλληλες διαστάσεις, όχι μόνο για να χωράει στο μέρος που επιθυμείτε να την τοποθετήσετε, αλλά για να φαίνεται σαν ενιαίο κομμάτι του χώρου και όχι σαν ξένο σώμα. Ιδανικά, μια οθόνη θα πρέπει να είναι λεπτή στο σχεδιασμό ούτως ώστε να ενσωματώνεται αρμονικά στο χώρο. Αρκετά σημαντικό είναι να είναι και ελαφριά έτσι ώστε να μπορείτε να την τοποθετήσετε σε τοίχους, έπιπλα ή οπουδήποτε αλλού χρειαστεί χωρίς να τα επιβαρύνει.

Είναι αθόρυβη?

Άλλος ένας παράγοντας που θα πρέπει να λάβετε υπόψη. Δεδομένου ότι σε εναν εσωτερικό κλειστό χώρο ο θόρυβος μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικός, θα πρέπει να επιλέξετε μια κατασκευή με πολύ χαμηλή παραγωγή θορύβου. Αν μιλάμε για μια επιχείρηση, σίγουρα δε θα θέλατε οι πελάτες σας να ενοχλούνται από την παρουσία μιας οθόνης! Προτιμήστε λοιπόν μια οθόνη η οποία έχει χαμηλό θόρυβο λειτουργίας.

οθόνη led εσωτερικού χώρου
Οθόνη Led τοποθετημένη σε επαγγελματικό εσωτερικό χώρο

Είναι η συντήρηση και επισκευή εύκολη?

Μια led οθόνη εσωτερικού χώρου η οποία χρησιμοποιείται συχνά χρειάζεται σωστή συντήρηση για να μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Αν η συντήρηση είναι εύκολη τότε είναι και πιο πιθανό να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο να χαλάσει. Σε περίπτωση όμως που όντως χαλάσει κάτι, θα πρέπει να είναι επίσης εύκολη υπόθεση να το αντικαταστήσουμε η να το φτιάξουμε αν χρειαστεί.

Είναι καλαίσθητος ο σχεδιασμός και το installment?

Τέλος, η εγκατάσταση θα πρέπει να είναι επίσης απλή και να προσφέρει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Πολύ συχνά βλέπουμε καλώδια να φαίνονται ή πρίζες που δε χρησιμοποιούνται να.. κρέμονται κάτω από την οθόνη λόγω κακής εγκατάστασης. Αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα για τον εσωτερικό σας χώρο. Στην εταιρεία μας κατασκευάζουμε οθόνες σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, οπότε αποφεύγουμε αυτές τις κακοτεχνίες που στοιχίζουν αισθητικά.


Αυτές οι ερωτήσεις είναι αρκετά βασικές όταν μιλάμε για οθόνες Led. Υπάρχουν επίσης πολλές λεπτομέρειες ακόμη που πρέπει να λάβετε υπόψη, οι οποίες είναι περισσότερο τεχνικές και για τις οποίες θα χρειαστείτε σίγουρα βοήθεια. Γι’ αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας παρέχουμε την καθοδήγηση που χρειάζεστε και να λύσουμε τις απορίες σας σχετικά με διάφορα θέματα γύρω από τις Led Οθόνες.