• 11/2014

  ΙΔΡΥΣΗ

  Η Αλεξιάδου Σόνια ιδρύει την εταιρία kalathi24 Μον. ΙΚΕ μπαίνοντας στο χώρο των μονόχρωμων πινακίδων Led.

 • 3/2015

  Kalathi24.gr

  Ιδρύεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.kalathi24.gr με όλα τα προϊόντα μας αναλυτικά, δύνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να δει, να συγκρίνει και να αγοράσει ηλεκτρονικά μια πινακίδα led.

  3/2015

 • 3/2016

  ΔΙΚΤΥΟ

  Η εταιρία έχει πλέον ένα οργανωμένο δίκτυο συνεργατών χονδρικής, που καλύπτει  όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας. 

 • 7/2016

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE

  Πιστοποίηση CE συνοδεύει πλέον όλα τα προϊόντα μας. Σύστημα καταγραφής και ελέγχου συνοδεύουν όλα τα στάδια κατασκευής των πινακίδων μας. 

  7/2016

 • 9/2016

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

  Οι πρώτες έχρωμες οθόνες led κατασκευής μας είναι πλέον γεγονός. Ξεκινώντας με ανάλυση από P10 έως P2.5, το απρόσιτο όνειρο για κάποιους επαγγελματίες, το κάναμε πραγματικότητα στις επιχειρήσεις τους. 

 • 1/2017

  ΜΙΣΘΩΣΗ

  Η εταιρεία μας μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μίσθωσης Led Wall. Με σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη διοργάνωση. 

  1/2017

 • 4/2017

  ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

  Η εταιρία μας εκτείνει τη δραστηριότητα της στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Κύπρο.Αυτό ήταν μόνο η αρχή καθώς πλέον η εξαγωγική δραστηριότητα εκτείνετε σε άλλες 4 χώρες.

 • 6/2018

  LED BOX

  Η ομάδα παραγωγής μας πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας τις δικές μας καμπίνες led. Τα led Box λύνουν τα χέρια στην τοποθέτηση και συντήρηση μεγάλων οθονών led.

  6/2018

 • 9/2018

  TOTEM LED

  Μετά από πολλή μελέτη και σχεδιασμό ολοκληρώνουμε την κατασκευή του Totem led. Η ειδική κατασκευή σε σχήμα που παρομοιάζεται με smartphone και έχει υψηλή ανάλυση. Μια κατασκευή που ανταποκρίνεται στα πιο υψηλά στάνταρ.  

 • 4/2019

  SkyLed

  Η εταιρεία αλλάζει λογότυπο και διακριτικό τίτλο, φέροντας στο εξής την ονομασία SkyLed. Μια νέα εποχή ξεκινάει με νέο συγχρονο και ανανεωμένο ιστότοπο. www.skyled.gr

  4/2019

 • 2016

  Milestone 1

 • 2017

  Milestone 2

  2017

 • 2018

  Milestone 3

Blog

ενοικίαση led wall
Πώς οι πινακίδες LED μπορούν να εκτοξεύσουν την επιχείρησή σας

Πώς οι πινακίδες LED μπορούν να εκτοξεύσουν την επιχείρησή σας

Μια πινακίδα led μπορεί να προσφέρει πολλά στην επιχείρησή σας. Τραβάει τα βλέμματα και σας διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο! Πώς λοιπόν το καταφέρνει αυτό; Το εξηγούμε με απλά λόγια στο άρθρο μας!
Πώς να συντηρήσετε μια LED οθόνη

Πώς να συντηρήσετε μια LED οθόνη καθημερινά

Η σωστή λειτουργία μιας Led οθόνης δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα κατασκευής, αλλά και από τον καθημερινό τρόπο συντήρησης. Η πολύωρη λειτουργία, η όχι και τόσο σωστή χρήση αλλά και άλλοι παράγοντες μπορεί αν μειώσουν τη διάρκεια ζωής αλλά και την απόδοσή μιας οθόνης (ή κατ’ επέκταση ενός led wall). Είναι επομένως σημαντικό να μπορούμε να ακολουθούμε κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες για να εξασφαλίσουμε την ορθή λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διαφημιστικές οθόνες LED: Ένα χρήσιμο εργαλείο marketing για την επιχείρησή σας.

Διαφημιστικές οθόνες LED: Γιατί είναι ένα χρήσιμο εργαλείο marketing για την επιχείρησή σας

Τη στιγμή που ο ανταγωνισμός στην αγορά γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος, οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από διαφήμιση που θα τις κάνει να ξεχωρίσουν. Εκτός απ’ τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης (φυλλάδια, προβολή στο ίντερνετ, σταντ κλπ.) υπάρχουν και πιο σύγχρονα εργαλεία στην διαφημιστική φαρέτρα, όπως οι έγχρωμες οθόνες LED, για να προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας.
κόστος οθόνης led

Πόσο κοστίζει μια επαγγελματική Led οθόνη;

Ίσως να έχετε πάρει την απόφαση να προωθήσετε την εταιρεία και τη δουλειά σας μέσω μιας Led πινακίδας. Ίσως να θέλετε να αγοράσετε μια led οθόνη, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας στο design και τη φιλοσοφία της εταιρείας σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν μιλάμε για την κατασκευή μιας οθόνης led και πρέπει να υπολογίζουμε αρκετά πράγματα πριν καταλήξουμε τι θα αγοράσουμε. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το πόσο θα μας κοστίσει ολοκληρωμένη κατασκευή.
σήμανση - πινακίδα φαρμακείου

Σήμανση φαρμακείου - Γιατί είναι σημαντική

Μια από τις πιο κλασικές χρήσεις LED τεχνολογίας την οποία συναντούμε κάθε ημέρα, είναι στους σταυρούς που χρησιμοποιούν τα φαρμακεία. Σίγουρα σας έχει τύχει να αναζητάτε ένα ανοιχτό φαρμακείο και να ψάχνετε τον χαρακτηριστικό πράσινο σταυρό, για να καταλάβετε ότι εκεί κοντά υπάρχει κάποιο φαρμακείο που μπορεί να σας εξυπηρετήσει.
οθόνη led εσωτερικού χώρου

Οθόνες LED Εσωτερικού Χώρου-Τι Πρέπει Να Γνωρίζετε

Μια οθόνη led εσωτερικού χώρου είναι κάτι παραπάνω από μια διακόσμηση για τον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι ένα μέσο επικοινωνίας, ένας τρόπος να μιλήσετε στους πελάτες χωρίς να χρειαστεί να πείτε τίποτα.
ενοικίαση led wall

Ενοικίαση Led Wall / Μίσθωση Led Wall - Τι να προσέξετε

Όλο και συχνότερα βλέπουμε την ανάγκη για ενοικίαση led wall , ειδικά όταν πρόκειται για κάποια εκδήλωση, έκθεση, συναυλία ή κάποιο ξεχωριστό event. Καθώς δεν χρειάζεται μια οθόνη για πολύ καιρό, η επιλογή για μίσθωση ενός led wall για όσο καιρό χρειαστεί είναι η ιδανική λύση