Πώς οι πινακίδες LED μπορούν να εκτοξεύσουν την επιχείρησή σας

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και της εικόνας. Αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτών των δύο στοιχείων, είναι οι πινακίδες LED. Η χρήση τους δεν αποτελεί απλά μία επιλογή για τους επιχειρηματίες αλλά αποτελεί μία στρατηγική λύση μάρκετινγκ.

Πριν δούμε το γιατί και με ποιους τρόπους οι πινακίδες LED θεωρούνται σημαντικό διαφημιστικό εργαλείο, ας μάθουμε λίγα πράγματα για αυτές.

Τι είναι οι πινακίδες LED;

Οι πινακίδες LED είναι μία ψηφιακή οθόνη με ενσωματωμένο σύστημα ψηφιακής σήμανσης  όπου μεταφέρονται σημαντικές πληροφορίες και μηνύματα.

Η οθόνη που χρησιμοποιείται είναι τεχνολογίας LED, δηλαδή διαθέτει ένα πάνελ υγρών κρυστάλλων LCD προκειμένου να απεικονίσουν την εικόνα που βλέπει ο χρήστης στην οθόνη.

Γιατί είναι απαραίτητες για κάθε σύγχρονη επιχείρηση;

Οι πινακίδες LED μπορούν να πουν μία ιστορία.

 Δεν είναι απλά ένας ακόμη τρόπος διαφήμισης, όπως είναι ένα διαφημιστικό φυλλάδιο ή μία διαφημιστική πινακίδα. Έχει ενέργεια, κίνηση, διαδραστικότητα.

Είτε έχετε ένα ιατρείο, είτε μία επιχείρηση λιανικής, η οθόνη LED μπορεί να ανυψώσει την εικόνα του brand σας και να δημιουργήσει ένα ελκυστικό προφίλ για την επωνυμία σας.

Οι πελάτες μέσω της οθόνης που μπορείτε να εγκαταστήσετε είτε σε εξωτερικούς είτε σε εσωτερικούς χώρους, θα έχουν την δυνατότητα:

  • Να ενημερωθούν με σημαντικές πληροφορίες (π.χ. τρέχουσες προσφορές, στοιχεία της επιχείρησης, διαγωνισμούς κλπ.)
  • Να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία τους ως πελάτες, μαθαίνοντας όλο και περισσότερα πράγματα για τυχόν δράσεις της εταιρείας, με όμορφο και ευχάριστο τρόπο που προσφέρει μία οθόνη LED.
  • Να ευαισθητοποιηθούν
  • Να περνούν πιο ευχάριστα την ώρα τους όσο θα περιμένουν στον εργασιακό σας χώρο. Μ’ αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να τους κρατήσετε περισσότερη ώρα και να τους δώσετε την ευκαιρία να δουν ακόμα καλύτερα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Με λίγα λόγια οι πινακίδες LED συμβάλλουν στην αναβάθμιση της εικόνας σας στην αγορά και έλκουν τους καταναλωτές ώστε να σας προτιμήσουν και να σας εμπιστευθούν.

Τί κάνει τις πινακίδες LED τόσο αποτελεσματικές;

Οι πινακίδες LED από τη φύση τους είναι εξαιρετικά ορατές και είναι δύσκολο να αγνοηθούν.

 Έτσι, ακόμη και ένας περαστικός που θα πάει μία βόλτα ή θα είναι στο δρόμο για τη δουλειά, θα την παρατηρήσει.

Αν οι πληροφορίες που θα του δώσετε μέσω της πινακίδας LED του φανούν ενδιαφέρουσες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θελήσει να μάθει παραπάνω στοιχεία για την εταιρεία σας.

Μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση και μία δυνατή εικόνα σε ένα ψηφιακό μέσο όπως μία πινακίδα LED θα μπορούσε να σημαίνει μια θετική σχέση με την επωνυμία σας.

Μ’ αυτό το τρόπο, πολύ εύκολα και σύντομα ο περαστικός γίνεται ξαφνικά δυνητικός πελάτης.

Αν έχετε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο την επιχείρησή σας που έχετε ήδη αρκετά μεγάλο πελατολόγιο και εκείνο που επιδιώκετε είναι να κρατήσετε ευχαριστημένο και ενημερωμένο το ήδη υπάρχων, πάλι μπορείτε να το κάνετε μέσα από τις πινακίδες LED.

Δημιουργείται ένα καινούργιο ψηφιακό περιβάλλον, μία καινούργια ιστορία να πείτε, που θα αφορά το νέο σας στόχο. Και όλα αυτά με τη χρήση της ίδιας πινακίδας LED.

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, είναι το πως λειτουργεί μία πινακίδα LED στην ψυχολογία του πελάτη. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει παρατηρηθεί ότι λαμβάνει αισθήματα χαράς και ευδαιμονίας σε δυναμικές διαφημίσεις, σαν αυτές  που χρησιμοποιούνται δηλαδή στις πινακίδες LED.

Αρπάξτε την ευκαιρία και παρουσιάστε την επιχείρησή σας στο κοινό, μέσα από τις σύγχρονες πινακίδες LED.