σήμανση - πινακίδα φαρμακείου

Μια από τις πιο κλασικές χρήσεις LED τεχνολογίας την οποία συναντούμε κάθε ημέρα, είναι στους σταυρούς που χρησιμοποιούν τα φαρμακεία. Σίγουρα σας έχει τύχει να αναζητάτε ένα ανοιχτό φαρμακείο και να ψάχνετε τον χαρακτηριστικό πράσινο σταυρό, για να καταλάβετε ότι εκεί κοντά υπάρχει κάποιο φαρμακείο που μπορεί να σας εξυπηρετήσει.

Ένας σταυρός φαρμακείου μπορεί να τραβήξει την προσοχή στους πελάτες και κατά συνέπεια να αυξήσει τις πωλήσεις σας. Είναι άλλωστε και η μοναδική διαφήμιση που μπορεί να κάνει ένα φαρμακείο. Επομένως αξίζει να επενδύσετε στην κατασκευή ενός καλού σταυρού τελευταίας τεχνολογίας. Εκμεταλλευτείτε τις πολλές δυνατότητες σε μεγέθη, χρώματα και εφέ για να δημιουργήσετε ένα σταυρό που θα ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους!

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε led matrix για να παρουσιάσετε τις προσφορές που μπορεί κάποιος να βρει εντός του φαρμακείου όπως για παράδειγμα, μια εποχιακή προσφορά σε καλλυντικά. Με τα led matrix της Skyled σας δίνεται η δυνατότητα να εναλλάσσετε  το περιεχόμενο του κειμένου οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε τους πελάτες σας για νέα προϊόντα ή φάρμακα τα οποία έχετε προς διάθεση, όπως τα εμβόλια γρίπης και ιών. Τέλος, μια συχνή χρήση των Led matrix για φαρμακεία είναι και η αναγραφή του τηλεφώνου της επιχείρησης ή και οι ημέρες που είναι ανοικτά. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εφέ μπορείτε να εναλάσσετε το μήνυμα όπως θέλετε για να ξεχωρίσετε ακόμη περισσότερο.

Ο σταυρός του φαρμακείου είναι ένας παράγοντας στον οποίο πολλές φορές ένα φαρμακείο οφείλει την πελατεία του. Πώς αλλιώς θα φέρετε πελάτες στην επιχείρησή σας, αν δεν δείξετε ότι είστε ανοιχτοί ή αν δεν παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τα φάρμακα και λοιπά προϊόντα που προσφέρετε; Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή ενός σταυρού ή ενός led matrix για το φαρμακείο σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πώς μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας!